Bilder

För att se bilder från lördagens festligheter kan ni gå in på Gunnars blogg

Hälsningar Malin

Da Helg

Fredagen blev lyckad och vi hade hur kul som helst. Massa fnittrande och snappsande och lite spill=) Vid 01 tiden så tog vi Taxi mot Etagé. Var helt okej där oxå, dock mådde någon dåligt så vi var där bara ca 1,5 timme. Lite fyllemat(MAX) och sen taxi hem till mig. Elin sov hos mig. Kunde dock inte sova så länge....

Max Frisco
Fyllemat är alltid extra gott!!!

På lördagen så blev det att slappa på dagen och sen inflyttnings/födelsedags/kräftskive fest hos Gunnar!

Jag och Gunnar när vi var på Askerödsfesten i somras!

Lördagskvällen var rolig men slutade dock för tidigt och för nyktert men det tar vi igen den 12 då vi ska dricka upp all sprit som vi inte hann i lördags. Tack Gunni för en trevlig kväll!

Söndagen blev det mest att slappa då oxå. Sov till halv tolv(!) sen blev det frukost och film med Mima och Johan. Som var så söt att han hade med sig sin vitlökssås till mig. Det är den godaste vitlökssås på denna jord, Mums!

Vid fyra åkte jag tillbaka till Malmö. Städa och diska lite efter fredagen och sen cykla jag bort till Västra Hamnen och Isaks place!

Tack alla trevliga vänner och familj som gjorde min helg till en mycket trevlig helg!

KRAM malin


***Party=)

Det är precis vad det ska bli hemma hos mig i kväll med fyra tjejer plus mig. Och en massa snack, snacks och drickande. Mysigt och gott.

Igår titta jag handboll som sagt med Anna och hennes kompis Steffi som var jätte trevlig. En träningsmatch så det var inte så mycket go i grabbarna men H65 vann till slut. Sen när jag kom hem till mamma igen så la jag mig i sängen med en veckorevyn och somna när den var slut. Ett härligt slut på den kvällen.

Idag så har jag mest gjort ingenting. Vakna vid elva, var hos mormor och Rudolf på en snabb visit, bussen till Malmö, hämta min cykel, film och sen förberedelser inför kvällen.

Ha en bra fredagkväll för det ska jag ha!

Malin

Ikväll

Först blir det mat med familjen (Mamma, henns sambo Henke, och min liellebror). Antagligen ute i trädgården, mysigt.


Mammas sambo Henke, Mamma och Jag. Lille Emil på mammas rygg. =)=)=)=)

Efter det blir det handboll H65-Eslöv med min fina vän Anna, eller otursAnna som är hennes nya namn.



Ha en bra kväll!


MPalm

Premiär-Beck

Jag och min minsta lillasyster My var igår på premiären på den nya Beckfilmen I stormens öga. DEn var superbra och väldigt spännande.

Vi möttes vid entré och gick och åt på BK. Jag åt kycklingfullkorn med morötter, plus i kanten för mig+
Sen givk vi i lite affärer, blev dock ingen shopping för någon av oss. Sen handla vi lite snacks på hemköp, naturgodis och äpplechips för min del, två plus ++!=)

Efter filmen åkte vi med bussen till Hörby och Äspinge, där min mamma bor.

Min söta Mamma och min minsta lillasyster MY. Bilden är tagen på mammas födelsedag, ca ett halvår sen.

Idag

Började dagen med att lillebror väckte mig vid 6.45. Mamma och jag fäljde honom till bussen och sen gick vi och Hobbe (hunden) på en rask morgonpromenad på ca 40 min. SEn blev det frukost med mamma och sen soffan med några tidningar. Sen somna jag gott ca en timme.
Vid halv tolv körde jag till Kilhults skola där min lillebror precis har börjat förskoleklass. Han visa mig sin skola, klassrum och skolgård och sen tog vi SAABEN hem, vilket hela hans klass visste om;).
Sen har det blivit lek, glass och studsmatta för hela slanten.

Min byggarlillebror Emil!

/MALIN

Fler sommaräventyr

Var Simrishamn med Anna och Malin A (BlondeMalin, som vi kallar henne=)) Jag och Anna åkte ner till husvagnen på torsdagen och gick direkt ner till havet för att sola och bada lite. Sen bleb det hämtmat och senare på kvällen picknick på klipporna vid havet, mysigt.

Familjen Levins husvagn


Anna & Jag

På fredagen så gick jag, Anna och blondeMalin till stranden för att sola och bada. De har en helt annat starnd i Simrishamn än andra stränder, någon typ av stenstrand. Annorlunda men bra!
Sen duschade vi och klädde om inför kvällens äventyr. Blev grillat med familjen Levin och vänner till dem. Sen gjorde vi oss snyggare och gick sen till BlondeMalins husvagn för att inta lite starkare drycker.
Jag och BMalin drack nästan upp en hel BlackMintu flaska=)
Sen gick vi till ett ställe som hette Strandpaviljongen, menn där var inte så kul. Vid två traska vi hem till husvagnarna och la oss.


Malin och Malin

 

                                                                                          Järngänget=)

Ja allt som allt var det en mycket trevlig Minisemester i Simrishamn (första gången jag var där).

/MAlin

Idag

Belv jobb även idag, 7-11. Sen bar det iväg med pågatåget till Arlöv för att träffa Sara och Gabriel Goding=)

Gabriel redan Mff fan precis som mamma och morfar!
Ska förresten se Mff-Hif på måndag, kul kul.

Jag, Sara och Gabriel tog en lunch i parken, eller inte Gabriel förstås=) Sen gick vi hem till dem och fortsatte att prata.
Sen körde hon mig hem och hämta sin Man C. Vilket han inte bad alls om;) Men så fick ju jag skjuts hem och det är ju aldrig fel. Tack gumman för en mysig dag, är glad att du finns i mitt liv<3

Efter en middag med korvgryta och ris så är jag lagom manad att rensa min garderob=)


/M


Inget Jobb, tänkte jag...

Tänkte ha två veckor ledgt innan skolan började men så blev det inte. Ska jobba mellan kl 16-20 idag. Så det är inte å mycket, ger väll lite extra pengar.


Är även spänd på vad jag får i lön nu i slutet av månaden. (Alltså det jag jobbat i Juli, då jag jobbade som mest=))

Nej nu blir det duschen och sen cykla till tåget. Vi hörs i morgon...




Lägger med en bild från ett av mina semesteräventyr i sommar....
Kan ni gissa vad jag gjort?

Kram

NY

Vad tycks? Själv är jag än så länge väldigt nöjd. Min kära vän/"extrapappa" Gunnar har hjälpt mig med den nya designen. Gå gärna in och kolla på hans Blogg

Nu när bloggen är så fin så måste jag ju börja skriva regelbundet. Och nu när sommaren är slut (nästan) så finns det ju lite mer tid och motivation...

Måste fixa lite till nu. Höres

/MPalm

RSS 2.0