Måste bara...


....visa er denna söta bild på min syster och lillebror

F,L,S,M

hej alla glada!

ja jag vet, dålig uppdatering, sorry.
Men det har inte hänt så mycket kul de senaste dagarna. Jobb fredag, lördag och söndag. Varit med Isak i fredgas efter jobbet.
Åkte till Hörby efter jobbet i lördags och hem till pappa. Tittade på Wallander filmen CELLISTEN

och åt en massa gott och som vanligt så är det alltid hög ljudnivå när min familj ska göra något. Vi skrek på varandra och skällde på varandra och var allmänt taskiga. Men alllt är på skoj och alla är med på det så det är mest eb rolig grej. men de som kommer in i det första gången kan nog tro att vi är både knäppa och arga på varandra. Philip och Isak var oxå med i lördags och pappa, my och jag.
Jag fick säga till familjen åtskilliga gånger att hålla k#ften för jag ville höra på filmen.
I söndags var jag helt slut efter helgens jobb så då slappa jag bara.

Måndagen bestod av tvättning, plugga och tvätta och plugga. Lite vila emellan och sen till Isak på kvällen för att se idol och mysa.

Idag blir det plugg, andra avenyn och handboll i form av Lågan-Flottan (Damer).


Min knäppa pappa och syster=) men grymt härliga

Puss på er


Me


bild


Hårt att vara student (?!)

Dagen började med att jag sov till 9.30. Sen blev det lite städning hos Isak (sov hos honom). Lite myspys i soffan och sen cykla hem för att duscha och göra mig i ordning inför dagens fika, med Sandra och Stina. Blev espresso house på davidshall, mysigt.

Söta Sandra!


Stina och jag har dansanta övningar=)

Sen pratade jag jag med min Mimman i ca en timme, saknar henne så.


Finisbild på oss.

Sen blev det prat med Isak samtidigt som jag åt färdig fiskgratäng.

Och nu blir det idol.
Gud vilket jobbigt studentliv!

Malin


blev dagen som det var tänkt

Jag o Isak gick till stan. Blen en tur på Åhlens, men bokrean hade inte börjat. Men en bok följde ändå med mig hem. En kokbok om sallader.
Sen blev det hem och läsa lite och sen laga god "nyttig" mat. Kyckling, bulgur med råstekta grönsaker (morötter, paprika och kålrot) i vitlök och sweet chilisås.

Sen IDOL... Mitt nya favvoprogram.

Ha det bra!

dessa vill jag ha

DS_250540_A.tif     DS_250540_B.tif

Vad tycks?

Vad bjuder denna dag på?

Har precis äst klart det jag skulle läsa i boken (det gränslösa spårkrummet). Ätit lite god frukost bestäende av jordgubbsyoghurt med krossade linfrön, solrosbröd med ost och ett glas vatten.

isak ligger fortfarande och sover så jag tror jag ska gå och väcka honom nu!=)

Sen blir det förhoppningsvis mer läsande och lite bokshopping på Åhlens bokrea. Är ledig från skolan idag...

Ha en bra dag!

Mpalm

Torsdag-Måndag

Torsdag: Hade redovisning i skolan (examination) vilket gick bra och kändes lugnt och skönt. Vi satt ner i smågrupper och redovisade/diskuterade i 15 min per grupp. Efter det cykla jag hem och bara tog det lugnt och åt lite cesarsallad. Sen tog jag tåget mot Höör tsm med Issak för att sen köra till Lund och se Isaks lillasyster (Team Eslöv) möta Lugi.



Lugi vann med 28-22. Vilket speglade matchen ganska rättvist.

Fredag: Upp tidigt som bara den för att åka till jobbet. Jobba farm till 14 och sen tog jag bussen mot Hörby. Där var jag inne en sväng om pappa och hjälpte han att bära pelletssäckar, fick där min träning för dagen. Och sen gjorde jag mig färdig för kvällen fest hos Gunnar. Vi gjorde tacos tillsammans och drack en massa gott. Sen dök Isak upp som en överraskning och då spela vi Alias. Ett ordförklaringsspel. Dock gick det inte som bra för mitt lag, jag och min syster. Kan dock tilläggas att jag hade en del sprit i kroppen och att det kanske var därför=)
Jag och isak sov hos gunnar, låg och trängdes på en 90 madrass.
Bilder från festen finns i en länk på förrförra inlägget.

Lördag: Faktiskt inte bakfull, vilket jag bordde varit efetr den kvällen. Men men. Henke hämta oss i Hörby och vi åkte till mamma för att hjälpa till med veden. Jag körde lastare alldeles själv, starta den och körde in den i vedhuset, dukitg och bonnig jag är;)
Sen på kvällen med det god mat i form av pajer, sallad, vitlöksbröd och kräftor fångade i egen damm. MUMS! Blev lite dricka oxå men väldigt sparsamt. Sänegn kallade väldigt tidigt och denna trötta kropp somna direkt.



Söndag: Hela söndagen skulle jag och Henke lägga golv och så blev det. Inte så inspirerande tyckte någon av oss. Men det blev nästan färdigt och väldigt bra. Ska tilläggas att jag och henke är ett team när det gäller att lägga golv. Har gjort det på mitt gamla rum hos mamma och i vardagsrummet på ovanvåningen. Sen vid 17.45 åkte jag till Malmö och Isak. Och vi hade en lugn och slappig söndagkväll. Ett härligt avslut på en hektiskt helg.

Måndag: Oxå var det måndag igen. Jag gick med tunga steg och tung väska hem från isak. Gjorde mig i ordning för en föreläsning i skolan. Var en ganska bra och intressant sådan. Sen hem och sitta vid datorm lite, laga hamburgare med bröd och läsa till litteraturseminariet till onsdag. Somna efter en lite stund...

Denna bok läser jag just nu och den är faktiskt överväldigande bra och intressant. sammanfattar många andra böcker jag läst.
Senare på kvällen blev det att diska, läsa mer och titta på tv. Isak kom vid halv elva och vi hade en mysig kväll. var dock trött (trots jag sovit 1,5 h) och jag somna mysigt i hans famn vid 00.30.

En händelserik och trevlig helg.

Malin Palm


detta klickades hem idag...

Allt från HM






Hoppas verkligen den svartglittriga sitter bra och är snygg. Känns lite speciell.



Malin

uppdatering i morgon

kommer en härlig uppdatering i morgon utav helgen och slutet på förra veckan....
gå in och titta på bilder sen i fredags på gunnars blogg...

MpALM

Pappa och London

Igår var min kära pappa här på middag. Korvgryta, ris, bulgur och sallad. Min pappa har aldrig smakat bulgur och han var lite skeptiskt men åt lite och tog sedan mer så han tycket nog om det. Sen titta vi på idol och fastna sen framför youtube med massa roliga klipp. Fick även ta hem massa kläder som jag inte ville ha längre, och det blir nog mina systrar glada för.

Jag och pappa innan vi skulle till ekebo och se CC and Lee.

 

Idag har jag, Elin och Kim bokat en weekende resa till London... Ska bli så kul, längtar. Men det är inte förrän i slutet av november så det är ett tag till. Kosta bara 1500 kr med flyg och boende. Här ska shoppas, drickas vin och turista lite.

Nej nu ska jag se mitt favvoprogram. Andra avenyn.

Ha en bra kväll!

Malin


.....

Har bara jobbat hela helgen så det finns inget mer att berätta än att jag tjänat massa pengar, vilket känns skönt.

I morgon ska jag träffa dessa underbara töser, ser fram emot det!

Puss, ha en bra söndagkväll.

Fråga Olle dokumentären

Var det någon mer än jag som såg fråga olle dokumentären igår??
det handlade om porrfilm. Hur de spelade in, hur de filmade och de intervjuade några aktörer. och gissa var de hade studion de spela in???

Jo i HÖRBY, där jag kommer ifrån och är typ 1 gång i veckan, minst.
den byn har redan en massa rykten. horby.se blir deras internetsida och det passar ju verkligen nu! haha.
De filma från torget och baksidan på ett hus som jag kände igen.
Känns helt konstigt och skumt att de spelar in porrfilm i lilla Hörby. och att jag aldrig hört om det innan, eller har de kanske börjat me de nyligen. annars sprids ju sånt snabbt i en liten byhåla. haha


Nog om det!

MPalm

Skola

Ja idag blev det lite plugg. Var och besökte en skola för att observera en svensklektion och sen hem till en i gruppen för att börja skriva på examinationen. Ska vara inlämnad på onsdag och vi kom en bra bit på vägen. ska fortsätta i morgon.

Vad har annars hänt?

I måndags puttsade jag faktiskt mina fönster så de är så rena och fina nu. Sen cykla jag till Isak och hade mys framför tvn med chips, dippa och Idol. Sen blev det sängen ganska tidigt för jag skulle till skolan på (onsdagen) (igår) men föreläsningen blev inställd och vi sköt på vårt basgruppsmöte till nästa vecka. Så det blev återigen ingen skola. Ledig tre dagar=) Istället fick jag ett mess där de fråga om jag kunde jobba och det var ju passande så det gjorde jag. Jobbade där uppe, avdelningen jag inte brukar jobba på. Men det är kul att se något nytt ibalnd och träffa andra barn. Sen blev det hem och titta på TV.

Lite om hur mina dagar varit

Puss

Vad erbjuder denna underbara dag???

Hade tänkt bege mig ut för en promenad i det vackra vädret.
Ser varmt ut men vet i katten om det är det?

Sen blir det puttsa fönsterna och dammsuga. Jag ska inte klaga, har tre fönster. Medans mamma har 33 ungefär.

Ha det bra!
Malin

Se hela bilden

Mums!

Nu sitter jag och mumsar på färska hallon som jag köpte i närbutiken när jag promenera hem innan idag!



Vardagslyx!

Måndag hela dagen

Vaknade hos Isak av att han kalla på mig att det var dags att gå upp, 7:45. Och jag tror att jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv som jag var denna måndag. Palla knappt ta på mig kläderna. Fick masa mig på cykeln och cykla hem. La mig direkt i sängen när jag kom hem och sov en timme. Men var nästan lika trött när jag vakna, som jag var innan.
Men jag masa mig upp med glatt humör för jag visste vad som väntade mig. En lunch med Jenny, Alex och Mimman. Var längesen vi sågs alla fyra. Det blev lunch på Gozzip, och det var väll inte det godaste men det var trevligt sällskap iallafall. Sen gick Alex och Mimman till skolan och jag och Jenny gick i stan en sväng.
Blev att jag shoppade ett par stövlar på scorett som jag tittat på innan. De är jättesnygga så är supernöjd.

Alex, Mimman och Jenny,  som tyvärr inte går med oss längre=(

Efter det gick jag hem och pluggade lite för att sen somna i sängen i 1,5 h. Måste varait väldigt trött idag.


Mina fina nya, skafthöga stövlar=)

Nu blir det ner i tvätten igen, hade glömt att jag hade tvätttid, kom på det vid fem så får snabba mig nu.
Ha det bra!

Malin


Picknick på åkern (augern)

Jag och min söta Lillebror på Marinas student


I Söndags åkte jag till mamma en sväng. Som vanligt vill alltid Emil leka då och kan ju inte motstå han så det blev det även denna gång. Mamma och Henke tapetserade så jag och Emil va. Vi börja med att plocka plommon i trädgården för att sen packa picknickkorgen bestående av plommon, saft och filt.
Emil fick bestämma var vi skulle ha picknicken och det belv till slut på åkern eller augern som han som lillbonne säger. Och en väldigt passaande plats om man älskar bonnelivet=) Vilket lillebror gör, jag är kanske inte lika förtjust i det.
Min lillebror är så himla go, han blir alltid lika glad när han ser mig och jag han och han vill alltid va med mig när jag kommer och hälsar på. Han har precis börjat förskoleklass nu och jag är en stolt storasyster. Tycker om honom så himla mycket, ja även mina andra syskon.

Love Malin

Jobba Natt, servetris, slapp

Det var ungefär vad min helg bestod av. I fredags natt jobba jag från 21-07. Svårt att hålla sig vaken timmarna mellan kl 3-5, men det gick. Sen sov jag hela frömiddagen och middagen fram till 14. Då gjorde jag mig färdig inför kvällens fest. Där jag och Isak skulle hjälpa till. Det var min kompis Elins lillasyster Emma som hade 20 års fest på 4H-gården utanför Hörby. Sicket drag de hade där. och jag och Isak sprang där och serverade snappsar, satt fram mat, tårta och snacks och gjorde drinkar. Mest Isak, han är ju bartender numera!
Vid halv två hämta pappa oss så sov vi hemma hos han sen.

Emma och Isak på askerödsfesten för två år sen...

 

/malin palm


Killar tror de kan bilar...

I fredags var jag som sagt på Biltema med sara. och när vi sitter i bilen och ska gå in så frågar jag om lampan på instrumentbrädan hade släckts? Och det hade den.
Det var så här att saras pappa, sambo och hennes bror hade försökt lura ut hur lampan skulle släckas och de kom med förslag som de försökte men lampan släcktes inte.
Då tar jag fram instruktionsboken och läser och kommer fram till att det behöver fyllas på bromsvätska, och då släcktes lampan, DÄR FICK NI MÄN!
Killar ska ju alltid visa att de kan utan att titta i instruktionsboken, men där knäckte jag dem.

Sen när vi var på biltema så hittade vi inte styrservovätska så jag fråga en som jobba där. Han sa att det inte fannas något som hette så utan att vi skulle ta något annat för det var det vi leta efter. Sara och jag hitta inte det heller. Så när vi kom hem till mig så leta vi på internet och det finns visst något som heter STYRSERVOVÄTSKA. Sara hitta precis den hon skulle ha på Mekonomens hemsida.

Vi tjeje är inte så dåliga på bilar som Killar tror!



Bio och fredag

Bion igår var faktiskt över förväntan, många härliga skratt. Innan dess så åt jag och Mima på Mando och jag drack ett glas rött (igår igen!) och Mima tog en cider. Alltid lika god mat på Mando. Vi båda åt Ryggbiff bearnaise. MUMS!

Idag har jag träffat Sara och Gabriel, vi var först på biltema. Ska berätta mer om det sen..... Och sen var vi hemma hos mig och fika och titta på kort.

Sen efter det har jag sovit i två timmar för jag ska jobba i natt. Längesen jag jobba en natt, men det ska nog gå bra.

ha en bra fredag kväll.

Kram

2/9

Efter exakt två månaders sommarlov började jag skolan igår. Ganska rörigt är det alltid i början och en massa info. Men kursen verkar väll ändå helt okej. Några från klassen som går den så är inte helt ensam.
Annars igår som jobbade jag och sen cykla jag hem till Isak och förgyllde kvällen med härligt sällskap och ett (läs två) glas rött! Behöver lite vardagslyx nu när skolan börjat.





Och vad gör Malin uppe nu med tanke på att hon inte börjar skolan förrän tolv?=)?=) JO hon väntar på leverans!!!! Spännande.
Idag blir det skola och sen bio med största lillasystern:) Fick gratis biobiljetter som man kunde hämta på HM om man var medlem, det gäller att passa på. Ska även sixa end el böcker till skolan.


Jag och mina syskon!

Ha en bra dag!

Malin

Fotboll

Jag och Isak var och såg MFF-HIF igår. Vi stod på ståplats och det var skittrångt rent ut sagt=). "BondePär" stod tsm och trängdes med oss. 

Och när jag står utanför arenan och väntar på Isak så gissa vem som kommer gående väldigt nära mig???
JO självaste Henke Larsson

Avundsjuk Mimman?=)

I morgon börjar skolan och det änns jättekonstigt att inte jag och Mimman ska läsa samma kurs. Hur ska jag klara mig utan dig i tio veckor??! Men vi lär väll ses ändå. 

/Malin
 

RSS 2.0