Mors dag!

Ursäkta att det dröjt ett tag men jag har faktiskt inte känt för att blogga och då tänkte jag att jag faktiskt struntar i det när jag inte känner för det. Idag är det mammornas dag och vi har varit hela släkten på mammas sida ute vid fulltofta naturcentrum och grilllat och haft det mysigt. Lekt en del oxå med lillebror och mina två små kusiner, de är så söta. I helgen annars så var det fest hos isaks kompis i fredes, väldigt trevligt. Träffa Bettan som jag umgicks med i mellan- och högstadiet, var väldigt trevligt att prata med henne. Det spelades även en del gitarr och sjöngs några falska toner=)
Igår så var jag på KROGSVÄNGEN i eslöv med Anna, Malin A, Frida, Helen och Åsa. Mycket trevligt på förfesten med lekar, som alltid Anna har. Sen vaar det mindre kul ute sen. Jag och Åsa sov sen hos Anna, tack gumman!

Har även tittat på den nya Wallanderfilmen i helgen, har sett den på bio innan men den är väldigt bra, älskar Wallander och Beck filmerna.

Nu blir det söndagsslapp. Har inte sovit så många timmar så lär väll däcka framför tvn sen.

Puss på er!

Svedala Rock

I söndags efter jag kommit hem från Växjö så spenderade jag dagen hos mamma i Äspinge. Mamma hämtade mig o emil först hos mormor. han hade sovit där och jag gjorde en liten visit. Väl hemma hos mamma så var det bara att sätta igång att leka med lillebror. Lekte med bondgården, sjörövare i sängen och sen spela jag kort med Mima. Sen lekte jag lite till med Emil där ute och hoppa studsmatta.

Blev sedan en god middag med nästan hela familjen, Mysis var hos pappa.
Oxkött, potatis, sås och sallad. Mamma är duktig hon!

Åkte hem senare på kvällen och Isak kom hit.

Måndagen spenderades i skolan, hem om och plugga lite och tog en tupplur med Isak. Mysigt.

Tog bussen till svedala för att vara på möte om svedala rock. Jag ska jobba där i sommar när fesivalen är. Det är ideelt arbete. Ska bli kul att göra något som jag inte gjort innan. En kul erfarenhet hoppas jag det blir. Någon som vill jobba med mig kanske??
I natt så kom min heting hit, så gullligt av honom.

Idag har jag varit i skolan och gjort klart vår gruppuppgift, ska inte till skolan förrän på tisdag och det är sista dagen innan sommarlovet.
Kom hem vid 15 tiden och har pluggat, tvättat och sprungit min runda, Det börja regna när jag sprungit typ halva och regnet gjorde ont så jag fick ställa mig och skyla vid ett hus. Sen gick jag resten. Tog en dusch direkt för att sen äta mammas goda rabarberpaj.

Nu blir det tvn resten av kvällen

/Malin

Tvättdax...Växjö

Ja nu när jag tvättar har jag tid för uppdatering. Har haft en del att göra sen i onsdags. Jobbade som sagt hela torsdagen, helgbetalt! och sen jobb hela fredagen, men kunde sluta lite tidigare för att åka till VÄXJÖ, Jag och Elin tog tåget och var upp i Växjö vid 18.45 där sara kom och hämta oss vid stationen. Var ända sen i julas vi träffa henne, så det v ar kul att se henne. Väl hemma hos Sara så åt vi god mat. Lax, spenat paj med nötter i, mums, Är impad av dig Sara=)! Sen gjorde vi oss i ordning för utgång. Förfesta lite hos Sara för att sen springa ner till bussen mot stan. Vi gick från bussen till utestället och därimellan hände en del saker, eller hur tjejer, haha så kul det var. Under kvällen hann vi med att en blev blind, tycka att det var för jävligt att det kostar mer att åka buss på natten, att sno sadelskydd, nattamat, "Malin, ta kort på min köttbit ", utspilld läsk på gatan och en massa skratt=)
På lördagen blev det en långfrukost med massa tjejsnack, (det har varit mycket av det hela helgen, härligt)sen körde vi in till stan för lite shopping. Alla fick med sig något hem. Vi handlade mat och börja sen laga den när vi kom hem till Sara igen. Vi grillade med elgrill på balkongen. Sen gick vi en runda med Saras hund Maja, som Elin är helt förälskad i. Blev även en film som jag somnade till. Tidigt på söndagenmorgonen åkte vi alla till Hörby.
Under helgen har Elin även hittat sitt nya yrke, POLIS!:)
Har haft en väldigt trevlig helg med Elin och Sara, tack tjejer.

Elin och Jag

Sara och hunden Maja

Jag o Sara på bussen in till stan

Månbarnet Elin och Långben Sara=)

Jag o Elin vid Växjö slott.

Elin passar som polis...

En helg jag inte kommer glömma!

/Malin

förlåt

jag vet, dålig uppdatering. har haft mycket att göra. skriver i morgon samtidigt som jag tvättar för då har jag tid...
see ya!

Bebis

idag träffade jag världens sötaste lilla (!) bebis. Hans kinder skulle jag vilja ta med mig hem, så gosiga. Var och hälsade på en av mina bästa vänner Sara, hennes sambo Christian och deras 10 dagar gamla son Gabriel. Var så härligt att träffa dem. Är så glad för deras skull. Har varit där nästan hela dagen så har inte hunnit med så mycket annat, lite mys på morgonen med Isak.
Igår så var jag först på möte på jobbet. Sen möttes Anna och jag upp för att ta en sväng till skolan och sen in till stan. Vi gick lite i affärer och åt sedan en god kycklingsallad på PAUS. Tack för en trevlig eftermiddag Anna<3.
Sen cykla jag hem och pluggade lite och kolla på film med Isak. World Trade Center. Bra film men lite tragisk. Tack för lånet Mimman!
Måndags, ja vad hände då. Lite plugg, titta på en beck film. sen kom Isak hit och jag sprang en runda och sen titta vi på Tristan o Isolde, bra film även den.

Är en del plugg nu innan man kan få ha sommarlov, men så är det ju alltid i slutet så det är bara att köra på, eller hur Mimman?! Tur jag har henne i skolan....

I morgon blir det jobb från 12-21 och sen jobb fredag 7-17. Sen bär det av med tåget till Växjö för att besöka Sara S. Hur trevligt som helst ska det bli. Har inte setts på jätte länge. Saknar dig Gumman!

Och snart kommer en av mina bästa vänner hem från USA, lilla Kimmis. Ska bli så kul att träffa henne. Och hon är i Sverige för att stanna denna gången<3. Den senaste tiden har hon ju bott mest i usa, eller rättare sagt de senaste tre åren!

SKÖT OM ER!

Sundspärlan och färgfest

I fredags så blev det lite plugg och lite småfixande. Sen åkte jag till pappa för att förfesta innan sundspärlan. Det var jag, Anna, Marina och Gunnar. Egentligen skulle pappa oxå med men han mådde inte så bra.
Vi gjorde oss snygga (snyggare, haha), satt och snacka och drack lite. Eller jag o Marina drack, Anna tog det lite lugnare=)
Vi kom dit vid halv tolv och körde hem igen redan vid kvart över ett. Men det var roligt så länge vi var där.

Jag o Anna hemma hos pappa.

Min syster och lite av Gunnar

Lördagen så blev det mesta att slappa på dagen för att sen återigen göra sig i ordning för fest. Var på fädelsedagsfest för Stina och Malin (klasskompisar) med färgtema. Jag var helt senapsgul. Klänning, strumpbyxor, skor, tröja och väska.
Mycket trevligt var det. Tack tjejer!

Berättade ju även att jag klippt mig så här kommer en bild på min nya frisyr



Fy vad jag sov länge idag (söndag). Gick inte upp förrän tolv. Det var jätte längesen jag sov så länge. Ändå gick jag inte och la mig så sent. Idag ska jag plugga lite och försöka att ut och springa lite oxå. Sen åka till Isak och åka inlines, så kul.

Ha det bra!

Malin


Plugg, jogging och middag

överskriften säger allt. Mimman har avrit hos mig och pluggat idag, nästan klara med vårt grupparbete, eller den delen som vi ska göra. Sen sprang jag en runda. O nu sitter jag här färdig och väntar på Isak. vi ska ut och äta på Dockplts 16. De hade ett års jubileum och bjöd på huvudrätten. Gratis är gott. Mums!
Blir nog även ett glas rött till det...yammi

/Malin

Fullt upp

Hej Hej!
ja idag har jag verkligen haft fullt upp. Varit i skolan från 9-15 och sen jobbat från 16-20. Men är faktiskt förvånansvärt pigg.
Igår kväll så var jag ute och sprang min nu lite längre runda och det gick väldigt lätt. Vet inte om det är jag som blivit lite tränad eller var det kasnke för jag hade musik i öronen?!

Har precis ätit lite chips och dippa?! Opps inte så bra för min karriär inom joggingen men var så sugen och det är så gott. Men just nu mår jag mest illa över det. Varför gjorde jag det???
Tittar även på Fråga Olle... Lite roliga frågor, haha

godnatt!

Foto

När jag kom hem idag efter att ha varit hos Mimman och pluggat så låg där ett paket till mig innanför dörren... Kom inte på vad jag hade beställt, Men sen såg jag det. Var foto som jag hade framkallat sen studenten, min 20-års fest och sen jag var i St Anton och åkte skidor men även lite från semestren i Teneriffa efter studenten. Framkallar inte så ofta längre, oxå var det ju grtis oxå, så det var ju perfekt...

Jenny, jag och Jossan på vår 20 års fest

Jag o Isak i St Anton

Studentdagen=)

Saras och mitt hotell på Teneriffa

Med dessa bilder sätter jag punkt för idag...

Nyklippt

Söndagskvällen blev mest liggandes i sängen och lite städning och diskning. Fick även trevligt nattligt besök vid
24-tiden=)
I morse var jag ute och sprang. Förlängde min runda lite grann så jag tror jag springer runt 4,5 km nu och ska fortsätta med den ett tag för att sakta förlänga den. Har ju en del kvar till en halvmara(2,1 mil). Men jag har get mig f*n på att jag ska klara det. Behöver lite utmaningar i mitt liv.
Efter det så blev det en dusch för att se bege mig till frisören. Blev lite kortare och lugg=) Får se om jag trivs i det.
Bild kommer senare....

Ha en trevlig måndag!

/malin

Helgen.

Ja då var helgen snart slut.

Fredag: Pluggade lite, åkte inom jobbet. Hade glömt att skriva på min lönelapp så fick ju göra det så jag skulle få pengar. Sen hämta pappa mig där och så åkte vi hem till han. Åt makaronstuvning och korv(lika gott som det var för två år sen). Låg sedan i soffan resten av kvällen och tittade på Svensson Svensson.


Älskar det prpgrammet. Max har så härliga kommentarer=)

Lördag: Gick på Nova en stund med lillasyster My. Shoppa dock inget. Var ju där i onsdags:) Sen åkte jag hem till Malmö och Anna kom till mig. Vi titta på handbolls SM.finalerna. Kul att Sävehof vann (Damerna). Herrarna är inte lika roliga att titta på tycker jag.
Sen gick vi till hemköp och köpte lite god mat. Vi var ganska slöa hela kvällen så vi bara tog det lugnt och titta på tv och snacka.

Söndag: Dagen börja med gos frukost och "Djävulen bär prada". Väldigt bra film. Sen kom Gunnar och hämta oss för att åka ut till bokskogen i Torup för att fotas. Jag blev nöjd med en del bilder, men Anna var inte lika nöjd=) Kräsen Gumman, eller?=) Efter att fotats i flera timmar så blev vi hungriga och ett besök på MC Donalds satt fint efteråt.


Jag och min kära vän Anna!

Nu ligger jag i sängen och ska inte göra några större försök till att gå härifrån heller...

/Malin

En joggingrunda senare



Så här såg jag ut när jag sprang... Det här med att springa långt är inte riktigt min grej

Makaronstuvning

Jaha då var det fredag och jag sitter och pluggar, behov av att göra det men känner inte för det. Håller även på med massa andra saker samtidigt som att beställa foton på nätet, äta mat och städa. Efter att maten sjunkit ner hade jag tänkt ge mig ut på en liten joggingrunda, måste ju träna inför det stora loppet=)!
Senare idag så ska jag åka till Osbyholm, där min pappa bor och umgås lite med honom. Beställde även makaronstuvning till middag. Pappas makaronstuvning är den godaste i hela världen och jag har inte ätit den sen jag flytta hemifrån=( så nu var det på tiden.

Mums!


Ett andra försök...

Ja, detta är min andra blogg som jag startar och får se hur det går denna gången. Om jag lyckas hålla igång denna istället... Jag har blivit påverkad av alla mina vänner som har blogg. Så då kan jag ju inte vara sämre=).
Har väntat på den rätta dagen att blogga och har väll äntligen kommit till den. Regnig och tråkig, då startar Malin blogg, haha.
Vet inte riktigt vad min blogg kommer handla om men lite om vad som händer i mitt liv, mina vänner och familj och skolan. Ja, ni får se helt enkelt.
Hörs snart igen!

/Malin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0