LONDON

Ska till skolan snart och sen blir det centralen direkt och fika med Isak innan jag ska ta tåget med mina ladies till Kastrup och sen planet mot London... jag säger bra Primark... fy vad vi ska shoppa!!!=)=)=)
Och sen Notting Hill, och sen lite sevärdheter. Så kommer nog vår vistelse se ut, och självklart en massa VIN.

ha det så bra i Sverige Allihopa!





Ni blir väll inte avundsjuka???

/malin

Imorgon bär det av...

till LONDON med mina favvogirls Kim och Elin. Kan inte bli annat än bäst... Kommer dock sakna min Isak<3

Dagarna har varit sig lika... jobbat, gått i skolan och varit ed isak!

I kväll blir det sminkparty hos BästisAnna, kul kul.

ha det så bra mina vänner, om jag har några som läser min blogg???

/M

Imorgon bär det av...

Till LONDON med mina favvogirls... Kan inte bli annat än bäst! Kommer dock sakna min Isak<3

Dagarna har det mesta varit sig likt. Gått i skolan, jobbat och varit med isak. I kväll ska jag på sminkparty hos BästisAnna, kul kul.

Ha det bra mina vänner! Om jag har några som läser min blogg????

/m

Obs...

Är nog lite trött så här en söndag morgon. I förra inlägget skrev jag onsdag-söndag men skrev bara fram till fredag...

I lördags (igår) så sov jag fram till 13:00. gjorde mig färdig för att åka till hörby igen... Denna gången för att se handboll mellan Lågan-H65. För er som inte vet så är det två klubbar med ca 1 mil emellan så det är alltid en väldig fight när dessa lag möts för båda vill ju vinna och få bli den bästa klubben i Hörby/höör området. Igår så var det H65 som var bäst... de vann med 35-27. Tyvärr blåste domarna i sönder matcne på båda hållen och jag har nog alsrig sett så många utvisningar i en handbolls match förut. jag skojar inte om det var 10 utvisningar i varje lag. men H65 vann iallafall rättvist, de var fysiskt starkare och säkrare i sitt spel. Hade ju gärna sett att Hörby vann, låganfans som jag e....

Efter matchen tog jag bussen, tåget och cykeln till Isak. Vi hade en lugn och mysg lördagkväll. jag somna i soffan vid 23.30 och vi gick och lade oss strax därefter.

Gick upp vid åtta idag för att cykla hem och tvätta... Kul så här en söndagmorgon. men måste ju ha rena kläder tills torsdag, gissa vad som händer då?????


/Mpalm

Onsdag-Söndag

Kan ju inte skylla på att jag har mycket att göra så det är därför jag inte uppdaterar, när jag i förra inlägget skrev att jag var ledig igen=)

Har iallafall varit skola onsadg och torsdag, gjort klart ett arbete och litteraturseminariet, skönt. Och nu är Mimman i Thailand och har det underbart, är inte alls avundsjuk på henne.

I torsdags efter skolan så åkte jag till mamma. Lekte med Emil, åt middag och hade lite julmys på kvällen med saffransgifflar, pepparkakor, julmust och juleskum... Mysigt!
Sov hos mamma och som vanligt kommer Emil upp och väcker mig tidigt, 7.15 stod klockan på första gången och 7.37 andra...Lagom pigg storasyster till att leka då=)
Blev en familjemys dag med lek, picknick, runda hos mormor och Rudolf. Sen var det dags för mig att sova. Skulle ju jobba natt, sov väll två timmar och sen blev det middag och barnprogram.
Natten gick ganska fort och den var lugn.

/malin

Ledig

Ledig dag idag oxå, härligt att vara student. Måste dock läsa lite grann...Ska ha litt.sem på torsdag. Men det är ju abra med gruppen. Jag har den bästa gruppen jag, Mimman och Alex, så skönt att jobba med bara folk man känner. Och så klart jobbar vi väldigt bra tsm.

Idag hade jag en härlig sovmorgon till 10.15, satt vi datorn lite, gjorde scones med kesella, blev ingen havregrynsgröt idag=(

Sen blev det lunch med favoritAnna och en sväng i stan.

Nu hamna jag här men skulle egentligen läsa så får väll ta tag i det nu så jag slipper läsa allt i morgon.

ha en bra eftermiddag/kväll!

Annna och Jag i somras<3

/mpalm

Fredags-lördags och söndagsmys...

Mattekursen verkar helt okej än så länge, inspirerande och lärorik. Var i skolan från 8-16 i fredgas och det har inte hänt på väääääldigt länge ska jag säga. Sen hem och tog det lugnt lite och gick cykeln mot västra hamnen och Isak.
Lördagen bestod av sovmorgon, behövligt. och sen hem och slappa lite. Ringde sen min kära mamma och fråga vad dem skulle göra och vips så blev det bio (Så olika) med mamma, henke och Mysan. Och sen mat på Greekway, mums! Gick och lade mig 22.00 denna dag för jag skulle upp tidigt på söndagen för att jobba. En riktig vikariehelg blev det, mysigt.
Sen hem till isak och bara ta det lugnt på kvällen. Älskar söndagar för det är tillåtet att bara göra ingenting.

Filmen var sådär, ganska långtråkig...

I torsdags hade jag en sån kväll för mig själv. Låg i sängen typ hela kvällen och  bara titta på vilka program jag ville, älskar det. Oftast har jag massa av saker att göra och vill träffa mina vänner, familj och pojkvän. då oftast har jag inte tid för mig själv, men när det väll ges så älskar jag det.

Måndag=Ledig från skolan.... Tog en härlig promenad från Isak hem till mig i morse, han skulle ju till jobbet. åt återigen havregrynsgröt till frukost, min ÅTTONDE dag! Det ni....


Nu blir det inläsning till litt.sem 1. ca 100 sidor, lagom.

Bra start på veckan!

Malin

Kursintro


Igår kväll var det väldigt trevligt och blev en massa prat om skolan, praktiken, lärare och verksamheter. Kan ju inte bli annat när fyra bluvande pedagoger träffas, patrik hade nog inte så kul. Filmen var oxå himla härlig att se, så goa minnen och skratt. Kan inte tänka mig att jag ställde mig upp och sjöng somm ett barn för två klasser, men men. Vad gör man inte för sina vänner och sitt betyg=)

Idag står det kursintro till matten på schemat. Kul att gå med alex och Mimman igen, har saknat dem i svenskakursen.

Har återigen ätit havregrynsgröt till frukost, tummen upp för mig! fyra dagar i rad nu.

Nej nu ska jag göra mig färdig inför skoldagen!

Ha det bra! /MP

Klassgänget!

Idag blir det mest att slöa lite och ta igen de program jag missat i veckan såsom Ullared och Andra avenyn. Tur att svtplay och tv5paly, eller vad det heter, finns.

Idag blir det även middag hemma hos Mimman med Alex och Jenny, ska bli så trevligt att träffas alla fyra. Vi gick ju i samma klass innan, men tyvärr inte nu längre. Ska även titta på filmen sfrån vår skapande process. (en kurs där vi gjorde ett barnprogram som en av våra klasskompisar sepalde in till oss)

Bild från vår dans som vi utförde i barnprogrammet!


Vill även bjuda på denna underbara bild som oxå är ett projekt i skolan!

Nej nu blir det sängen med datorn framför mig och bara njuta.

/MPalm

1 vecka

sen jag skrev, nästan. Dåligt av mig jag vet.
Kommer lte snabb uppdatering av veckan som gått sen jag skrev sist.

Torsdag: Lunch med Mimman på Mando, vår favosrit restaurang, reklamutdelning medGunnar och Marina i Hörby. Sovit hos mamma sen.

Fredag: Lek och pyssel med Emil. Promenad till fäladen med Emil och Marina och hundarna. Jobb på kvällen.

Lördag: Jobb 7-15. Födelsedagsfest hos Isaks kusin som fyllde tjugo. Gick sen och la oss 22:00 en lördag kväll när jag var ledig hela söndagen, det är inte likt mig.

Söndag: Hundutställning i Malmö. Ni som känner mig vet att jag inte är någon hundfantast men jag masa mig dit. Marina skulle tävla med sin minsta nakenhund Kiwi. Och det gick riktigt bra för att vara första gången. Hon blev bäst av 27 tikar och sen tävla hon mot den bästa hanen, med förlora tyvärr då. Sen åkte jag, Marina och Pappa till hörby. Skulle ju fira fars dag och det gjorde vi med Pizza, paket, Svensson Svensson och slapp. Härligt!
Sen bar det av till Eslöv för att se Isaks syster spela handboll, tyvärr förlora de. Och sen till Malmö för att ha en mysig söndagkväll. Hemskt mycket farande denna söndag. Från Höör-Malmö-Hörby-Höör-Eslöv-Malmö.

Måndag: Tog en långpromenad hem från Isak på morgonen, åt frukost bestående av havregrynsgröt och mitt goda te. Havregrynsgröt ska bli min nya vana nu hade jag tönkt och jag har klarat det i tre dagar=)
Sen blev det lite shopping på Jägersro Center och jag fick bytat mina skor som gick sönder. Hem och äta lite och sen vila, och sen till Hörby för att planera lite inför vår Londonresa, åker den 26 nov. Sov hos Kim.

Tisdag: Kim väckte mig kl tio och jag var hur trött som helst. Nog om det. Vi tog bilen till Kristianstad, Kim skulle handla skor på skopunkten, tog även en runda inne i stan. Sen hem till mamma en stund för sen skulle Gunnar och jag dela ut reklam så det var inte lönt att åka till Malmö. Var heöt seg på kvällen och hade huvudvärk, kanske svininfluensan, bara skämta, det tror jag inte det är. Då hade jag nog mått sämre.


/Malin

skitdator

skrev precis ett inlägg men när jag skulle publicera det så försvann allt, kul!

Skrev iallafall om att min kurs i s´venska var slut och att jag gilla den och kommer ta med mig en del. Annars har jag mest slappat, städat och varit med Isak. Vi hade mys/taco kväll igår.

Sen jag har fått tillbaka min passion för te, nu i hösrrusket är det det bästa som finns. Speciellt Indian Chai Te, med honung i, MUMS!

Sen blir det kanske lunch med Mimman idag vilket jag hoppas på.

Ha det bra!

MALIN

Växjö

I fredags kl 15:00 infann jag mig på torget i Hörby för att bli hämtad av Elin och mot destination Växjö. Efter ca 2 timmar var vi uppe och hos Sara, vi hittade faktiskt till sara utan att ringa henne, duktiga vi är. Med tanke på att vi aldrig själv körde i Växjö sist. Bra lokalsinne vi måste ha, eller Elin rättare sagt.
Sen blev det middag, vin, en massa prat och sen idol och fredagsmys. Mycket trevlig kväll med härliga vänner.

På lördagens program stod det brunch på Sivan (studentpuben) och sen shopping i stan. Med tanke på att det var lördag och de flesta affärer plus systemet stänger tidigt, men det glömde ju vi, men som tur va löste det sig ändå.
Sen blev det en sushi premiär för andra gången kan man säga, sist jag åt det så åt jag knappt för jag beställde något konstigt.

Sara och Elin redo att hugga in (var även premiär för Elin)

Så här såg min mat ut, ganska smakligt. Men tyvärr var det inte så gott, växte nästan i munnen till slut. Men någon gång ska jag väll lära mig äta det.

Mätta, eller inte Elin som åt lite rester, så gjorde vi oss i ordning för kvällens festligheter, utgång på Sivans.


Vi inne på Sivans

För det första stod vi i kö i ca en timme och sen hade jag sjukt ont i mina fötter. Stannade väll nästan två timmar för att sen bege oss mot nattamaten i form av kebab och pommes. Har nog aldrig ätit så god kebab i bröd, såsen var den mest underbara, eller var det för att nattamat när man druckit är så gudomligt gott=)

aj vad vi hade ont i våra fötter, vi bytade skor allihopa för att få lite omväxling och kanske lite mindre ont men det hjälpte inte.

Efter god nattmat kallade sängarna på oss alla tre och vi somnade som stockar. Gick sen upp vid tio och mådde hyfsat bra. Blev en riktigt slappasöndag med lång och härlig frukost och en massa sexprat. Slöade framför datorn och sen gjorse vi god söndagsmiddag bestående av kött, rotfrukter i ugnen, bearnaisesås och tsatsiki, mums. sara vår allas lilla husmor är så duktigt på att laga mat. På frdagen när vi kom fick vi kycklinggryta med kanel i, det är inte alla som vågar exprimentera så.

Vid sju var jag hemma i Malmö, helt utslagen efter en härlig, trevlig och tjejig helg i Växjö, tack brudar!

Ni undrar säkert vad jag gör uppe nu men jag har jobbat natt=)

/MPalm


Måndagmorgon

och jag har varit uppe sen 08.00, för att tvätta... usch och fy för tvätta tidigt. Men måste man så måste man.
Har haft en väldigt trevlig helg i växjö med middag, vin, brunch, shopping, fest, snack och slapp. Berättar mer sen och lite bilder oxå...

/M

RSS 2.0