Senaste tiden

Tycker inte det är kul att blogga nu när det är sommar. Har så mycket att göra då.
Den senaste veckan har jag jobbat en del, festat en del och umgåts med mina vänner och familjen. Studenten blev väldigt lyckad, hade jättetrevligt.
Dagen efter studenten blev det jobb och sen Ladan med Elin och Ellen<3. Mycket trevligt, de var så snälla så de hämta mig i Lund efter jobbet så vi hann förfesta lite.
Midsommar friades i Åhus med Isak och hans föräldrar i deras husvagn, hade jätte mysigt. Var en väldigt lugn midsommar och det var jätteskönt.
Har jobbat mycket nu oxå, bra betalt denna helgen som gick:)

Idag ska min minsta lillasyster My komma till mig och vi ska gå i stan och ha det mysigt sen vet jag inte vad det blir i kväll. Grillning kanske?=)

/MALIN

pallar inte

känner inte för att skriva har en massa annat att tänka på just nu få bli när jag är på humör...=)

Handboll

Tyvärr blev det lika för Sverige idag men de spela inte så bra så det var bra att ta ett poäng... Annars har jag haft en trevlig dag med min vän Anna idag<3

I morgon blir det student för min lillasyster, så kul!

Kan knappt fatta att min lillasyster ska ta studenten, men fy fan vad hon är bra!=)

/Malin

det här ser gott ut... vilket det som jag åt, inte var


Lilla Torg

Där var jag i kväll med Kim och titta på fotbollen, trevligt. Blev även ett glas rött, min nya last=)
Stället vi var på hette Koi, ett sushiställe. Malin som aldrig har ätit det. Jag prova något med tonfisk. Det vände sig verkliligen i munnen på mig. RÅ TONISK, fy... Kim åt några rullatrmed ris och sjögräs och dem var goda så något sånt får jag ta nästa gång. Om det blir någon nästa gång... haha

igår så var jag först på möte på jobbet och sen åkte jag till min favoritkille, Gabriel och min bästis Sara. Har alltid så mycket att prata om så det är alltid så kul att träffas, kan knappt fatta att hon är mamma. Gosade även en del med Gabbe, blev lite nerkräkt och så men det gjorde inget för han är en sån goding;)

Hoppas ni har det bra!

/M

Förbannad

Har fortfarande inte fått mitt sommarschema från jobbet... Är så irriterad för jag vill kunna planera in andra saker.

Dagen idag har annars varit bra. Sov till halv elva, skönt. Sen lekte jag med Emil lite, hoppa studsmatta, lekte pirat och tittade på film.
Sen blev det lite brunch med mamma, Isak och Emil. Lagom mätt körde Isak ner mig till bussen så att den kunde köra mig till jobbet.

Väl hemma så är jag lagom trött och sitter nu här och pratar med Anna.

Love

Jobb

I fredags blev det jobb hela dagen, hann även med att springa lite innan jobbet. Efter jobbet så åkte jag till Hörby för att umgås med elin och kim, blev bara en liten stund för sen kom mamma och hämta mig och sen sov jag hos henne.

Lekte med lillebror i lördags och tittade på fotboll med Kim... Trevligt. vad var det vi sa, det bästa sexet man kan få är när killen har sex som en tjej=), haha!
Sen blev det även lite jobb på kvällen. Hem till Malmö för att sova och sen upp tidigt på söndagen för att jobba.

Jobbade fram till fyra och sen åkte jag till Hörby igen för att fira min kusin och min lillasyster. Grattis båda... Blev även lite lek och mys med lillebror och familjen. Sen kom Isak och vi titta på tv hela kvällen.

I lördags så åkte jag även traktor med Emil (lillebror), han har fått en egen stor riktigt traktor en Grålle, som den så fint heter. Så han körde runt med storasyster på gården och släppte upp kopplingen fort, för att jävlas, den lille skiten:)

/MP

Snabb uppdatering

I måndags så var jag i skolan för att förberedea det sista inför redovisningen... Sen åkte jag till Höör och Isak. Han körde MC, hade precis tagit körkortet och jag körde bil, Hälsa på en massa folk. Fick även mig en lite åktur sen, så kul.

Tisdag: Sista dagen i skolan och vi hade redovisning, gick väll sådär. Och nu SOMMARLOV, ska bli så j'vla skönt. SEn blev det lunch på mitt favvoställ GRÄNDEN med Mimman, Alex, Jenny och söta Maja och sen lite mys i parken. För att sen åka till Hörby och spendera kvällen med Kim och Elin. Blev vin (för mig o Kim) en del=), spel och ett kvällsdop i poolen...Isak kom sen och hämta mig så sov jag hos honom.

Onsdag: Mys hela dagen med Isak, sov några gånger under dagen och åt mjukglass, mums. Blev även ett mysigt bad.

Torsdag: Åkte till malmö vid tio, hem om och gjorde mig i ordning för att sen möta upp Kim och Elin på ENTRÊ. Bleb en del shopping, BIKBOK hade halva priset på allt så där blev det ganska mycket. Åt även lunck från mediterenien, eller hur det stavas. Nu sitter jag här och har ångest för att jag inte sprungit en enda dag denna vecckan och idag orkar jag inte men får väll ge mig ut senare i kväll.

Trevlig torsdagkväll!

RSS 2.0