Jag och Isak i hjulet<3


Malmö från ovan


Mobiluppdatering

Hej hej! Testar att blogga från Mobilen:) och det verkar ju funka. Har varit fullt upp den senaste tiden och då har inte bloggen varit så prioriterad precis. Men i lördags var vi iallafall och åt på Jensens med isaks föräldrar, tog ett glas på lilla torg och sen åkte vi wheel of malmö;) annars har det varit jobb och mys med anna:* hade en mysig dag i fredags med mat på casa mia, bio och byte av julklappar. Firade även lite jul i söndags med morfar, mostrar och kusiner. Trevligt trevligt! Ha en mysig jul alla! Kram mAlin

Ullared

Var i Ullared i måndags och shoppade loss, men mest julklappar. såg även morgan på lagret... Sex timmar var vi där totalt. Jag, mamma, My och Mima.

Tisdags blev det bus med Emil och sen fira Sara som fyllde 23 hela år.

Grattis på dig gumman!

Igår så blev det lite jobb och sen mys med Isak på kvällen.
och idag har det varit skola för sista dagen detta året. Blev en liten "jul"lunch på barista med alex, mimman, jenny och maja och daniel.

Sen tvätt och lite fix här hemma, tittat på andra avenyn mm.

Ha det bra/m


Hej alla mina läsare, om jag har några....??

Idag har det varit en lugn och mysig dag. Cykla från Isak i morse för att ta en lugn och mysig frukost med te, yoghurt och macka (lite dålig på att äta havregrynsgröt nu). Sen på cykeln igen för att iväg och klipppa mig, och nu åkte allt håret av....(nästan). Blev nöjd, men det tar ju ett tag att vänja sig vid en ny frisyr.
Sen gick jag i stan och fixa lite ärrenden och strosa rundor lite, väldigt mysigt att göra det själv ibland.

Väl hemma så blev det lite mat och sen vänta sängen för några timmas sovande innan jag ska jobba i natt. Ska även jobba i morgon natt så hela helgen blir lugn.

igår så var jag så duktig så jag baka mosartkulor som jag ska ge till mormor och rudolf i julklapp, ska fira lute "jul" med dem på söndag. Känner mig så vuxen när jag gör julgodis och bakar.

Nej nu ska jag förbereda mig inför natten. Glöm inte se Idolfinalen!

Vem tycker ni ska vinna?

/Mpalm

London, inte en dag för tidigt=)

Ja som sagt så var jag i London med mina girls Elin och Kim. Åkte sent på torsdagkvällen och kom hem tidigt på måndagen. Vägen dit gick bra och vi hade checkat in på vårt något "skabbiga" hotell vid 24.00. Uppe med tuppen
för att besöka Londons Ullared PRIMARK, helt slut var vi efter shoppandet så mycket mer blev det inte den dag än att strosa runt i lite affärer på Oxford Street.

Lyckades även se Big Ben på vår lååååånga bussfärd till Oxford street. Titta även till Honom senare på kvällen men då var det så mörkt och bilderna blev inte bra.

Dag två började vi även den med att stiga upp med tuppen. Sen var det ett besök på Harrods som stod på tur.

Jag är så lycklig att jag ska få gå in på harrods=)

Efter Harrods läckerheter (men dyra) så begav vi oss till Notting Hill. Strosade runndor och drack en del vin där....
Satt även på en väldigt orginell bar/restaurant

Orginellt bord med en väldigt kreativ meny....

Kvällen sluta tidigt efter en hel dels farande för att komma hem, vi vet inte riktigt hur vi klara det efetrsom vi var lite runda under fötterna oxå...

Tog lite sovmorgon. dagen vi hade framför oss bestod av sevärdheter. Vi skulle se Tower Bridge, Tower of London, Buckingham Palace och Vaxmuseet. Och vi hann allt.

Stora Tower Bridge och lilla Kim och Jag


Elin Och Kim vid Buckingham Palace

Han träffa vi på vaxmuseet

Det enda som inte var så bra på resan var hotellet. Men det ser fint ut utifrån iallafall.

tack mina fiina girls för en trevlig och underhållande resa!

Puss MPalm


Bortprioriterad

just nu har jag inte tid och lust att blogga men snart kommer en uppdatering från London....

ha det bra så länge.

Malin

RSS 2.0