Nova, bio och fest

Idag blir det party med Underbara Elin och killar, wihoo vi förfestar typ aldrig med killar så det ska bli skoj.

Imorgon blir det party med denna underbara brutta;)

Min rockertjej och jag innan Malmöfestivalen, på lördag blir det bättre tryck gumman!!

I onsdags var jag och Elin på Nova och shoppa lite i ca SEX timmar, helt galet. vet inte när jag shoppa så länge sist. Åt mat på wok kitchen och en Mocca Latte på Espressohouse sen med Emma. Mysig dag och spendera lite pengar samma dag som lönen kom.

Igår var det lite plugg, vila middag (älskar att vila middag) och sen blev det mat hos Anna och sen bio i Lund med kim och anna.



Vi såg den nya filmen med Julia Roberts, var ganska mysig. Se hela bildenNej nu börjar förberedelserna inför helgen, ha en underbar helg! Puss o Kram MP

Nu är jag här:)

Ja som ni märker är jag här igen då jag saknade att blogga lite, hösten är här och man är inne och då kommer suget fram igen.
Sitter nu i min gamla lägenhet igen då det inte funkade att vara sambo, dock är min lägenhet inredd på annat sätt och det känns lite som en nystart. Håller på med examensarbetet och är snart klar med det, bara opponering kvar och evntuell komplettering. Så snart är jag färdig förskollärare;)

Nu tänkte jag ta igen att jag missa biggest loser sverige igår och det ska ses tillsammans med ätning av glass och dricka te, passande va?=)


En bild på mig sen förra lördagen då det var klädbytarkväll!

Ha en bra tisdagkväll!  Mp

RSS 2.0