Inställt

Det var Exakt vad mitt tåg var så fick vänta tills nästa avgång, en halvtimme senare?! Så på detta sätt har min morgon börjat. Ikväll blir det idol live i Malmö arena med några tjejkompisar. Och jag får se Olle, min favorit. (mest för att han är så snygg men han sjunger ju bra oxå:p). Sen imorgon blir det lite mys i stan med Elin och sen förfest hos mig med utgång. Med de tjejerna som kommer kan det inte bli mer än galet!!! Så jag har en väldigt trevlig helg att se fram emot. /Malin

Helgen

Hej! Min helg har varit väldigt bra trots att det ute blev någon tripp till Göteborg. Istället blev det idol och tacomys hos Elin med Hanna och emma. Tidigt på lördagen begav jag, Elin och Emma oss till Ullared och jag säger bara herregud så mycket folk. Har aldrig sett då mycket folk där uppe och så är jag en van ullaredsshoppare. Men hitta lite julklappar och lite smått till mig själv. På kvällen blev det förfest vid jägersbo och sen åkte vi och dansa på ladan. Mådde helt okej sen när jag vakna hemma hos Elin. Dock ont i käken, vet ej hur det gick till;) har bott hos Elin hela helgen och det har varit mysigt. Vi ska vara helgsambos nästa helg vi är lediga oxå. Elin, min innekompis och helgsambo<3 Söndagen blev det middag hos pappa med familjen plus respektive. Och anna Levin var min respektive i söndags<3 blev ett himla tjatter som ni säkert kan förstå. Min familj+anna Levin=ingen tystnad alls! Just nu ligger jag och kollar fotbollsgalsn och är lite dur över att det inte är biggest loser final, vilket jag trodde det skulle vara:( Kim och Sara, tänker på er! <3 Love Malin

Datorj*vel

Min dator har kraschat, däröfr allt står still här på bloggen. Förhoppningsvis kan mitt dataproffs Gunnar fixa detta till mig, annars får jag väll köpa en ny, då det inte känns så lönt att laga en 4 år gammal dator. Men tills dess lär det inte bli så mycket liv här. Kram Malin

Hyllor

God  morgon!

Igår var min kära pappa här och skruvade upp lite nya hyllor ovanför min säng. Så nu är allting typ färdigt i min nygamla lägenhet, känns skönt och hemtrevligt.
Igår var det även oppobering på mitt och Mimmans examensarbete. Och det gick bra, ska fixa lite för ett G och lite mer för ett VG. Får se vad vi sattsar på. Tror det blir G om jag känner oss rätt.

Annars i veckan har det varit lite skola, slappat och tvtittande. Och självklart facebooknördande, haha! Tisdagskvällen bestod av två konversationer på facebook á ca 50 kommentarer, galet. Men kul hade vi.

Nej nu blir det duschen, för att sen cykla til skolan och träffa Mimman och plugga och sen luncha med Alex och Francisca.

Ha en bra torsdag!

Ikväll kommer minsta lillasystern och vi ska ha myskväll hos mig!

//MP


oj oj oj vilken helg

Ja min helg har typ bara bestått av fest och det gillas!!
I fredags var som sagt jag och Elin på förfest i Höör och sen var vi och dansa till Perikles i Dagstorp, docl var vägen dit väääääldigt lång och vi spendera mest tid i bilen;) Tog inga bilder under kvällen, förräns på natten när jag kom hem till Elin.

Alla kanske inte tycker om den är bilden=)
Både Elin och Jag klara oss utan blåmärken den kvällen, till min mammas stora förtjusning.
Efter frukost var det bara att ge sig till Malmö igen och förbereda inför kvällens festligheter, som jag inte riktigt kände för på morgonen, men framåt eftermiddagen mådde jag bra igen.
På Lördagens schema stod förfest hos mig och sedan utgång.


Mina gäster var:

och

Vi åt tacos, drack drinkar, lyssnade på musik och skratta, tyvärr sluta kvällen på Breeze vilket den alltid gör, vi som ville till Hipp, men vi kom inte in. Löning kanske?!

Jossan sov hos mig och vi slöa hela dagen och sen tog vi en välbehövlig promenad.
Efter hon åkt hem blev det ännu mer slöande och tittade på tv, det är ju mitt favvoprogram på söndgar, Ensam Mamma Söker.
Prata med mig egen mamma på dagen och hennes kommentar får avluta detta inlägg: vad skönt att denna helgen är över Malin!!(hion är alltid orolig för mig när jag ska ut och festa och nu skulle jag tom festa två dagar, så hon var säkert dubbelt så orolig, stackars mamma).

/Malin

RSS 2.0